Moratti kan Ranieri niets verwijten

Moratti kan Ranieri niets verwijten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Inter Milaan mag gisteren dan wel uit de CL zijn gekegeld door Olympique Marseille, clubpreses Massimo Moratti wil niet raken aan zijn trainer. "Ik zie niet in wat we Claudio Ranieri (foto) kunnen verwijten", klinkt het in Milaan.

Ook na de uitschakeling op het kampioenenbal door Olympique Marseille blijft Claudio Ranieri ondanks de ook teleurstellende prestaties in de Serie A stevig in het zadel zitten. "Ik vind niet dat we Ranieri iets kunnen verwijten. Het heeft meer te maken met het geluk dat zijn collega Didier Deschamps had", aldus Massimo Moratti op de website van de club.

"Indien we met 0-4 de boot waren ingegaan, had ik waarschijnlijk toch een andere mening gehad. Maar zowel in Marseille als nu bij ons kregen we een goal binnen in de blessuretijd van de tweede helft. Dat is pech hebben en een ontslag op die basis verdient Ranieri zeker niet", ging Moratti verder.

Moratti werpt ten slotte nog een blik op de toekomst. "We moeten gaan bouwen aan een jonger team. Misschien moeten we dan maar af van het idee om altijd meteen resultaten te willen halen en hopen dat we dan in de toekomst constant kunnen presteren." Inter had gisteren een elftal met een gemiddelde basisleeftijd van boven de 30.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties