Reactie Vanhaezebrouck: "Spelers hebben iedereen verrast, mezelf incluis"

Vanhaezebrouck: "Spelers hebben iedereen verrast, mezelf incluis"
Foto: © SC

Hein Vanhaezebrouck was niet de uitbundige coach die men verwachtte na het behalen van PO I. Daarvoor is de bekerfinale te dichtbij en die is qua belangrijkheid nog iets groter.

Johan Walckiers in Kortrijk

Vanhaezebrouck hield nauwlettend de stand op het veld van Genk en Lokeren in de gaten. "De spelers hebben er niet naar gevraagd. Diegenen die het wilden weten, zullen het wel op één of andere manier te weten gekomen zijn. De coaches wisten echter op elk moment hoe de situatie er voor stond. Toen Genk aan het verliezen was, moesten we wat hinken op twee gedachten. Met een punt waren we op dat moment geplaatst, dus konden we niet alles gaan opengooien."

Het was geen goede wedstrijd, van geen van beide partijen. "Het was gewoon krampachtig. Ik was al blij dat we de nul hielden tot de rust als je weet dat je er gemiddeld twee binnenkrijgt de laatste zeven wedstrijden", zei Vanhaezebrouck die daar ook nog wat in overdreef. "PO I halen was niet het belangrijkste vandaag. Die nul en het feit dat al mijn spelers hebben meegewerkt aan dit seizoen. Dejaeghere en Wijns hebben bewezen dat ze niet zomaar kernvulling zijn. Mijn spelers hebben iedereen verrast, mezelf incluis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties