Conte: "We blijven de uitdager van AC Milan"

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Conte: "We blijven de uitdager van AC Milan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juventus Turijn kon dit weekend weer iets inlopen op koploper AC Milan in de Serie A. Het verschil tussen de twee Italiaanse grootmachten bedraagt nu nog twee punten.

Antonio Conte (foto boven), de coach van Juventus Turijn, blijft er evenwel bij dat zijn ploeg slechts de uitdager is van AC Milan. Hij wil dan ook alle druk weghouden van zijn team. "Wij hebben niets te verliezen, alleen Milan kan het kampioenschap uit handen geven. Zij zijn de regerende kampioen en wij zijn de uitdager. Natuurlijk staan we op een goede positie om een gooi te doen naar de landskroon en we willen blijven profiteren van de steekjes die de Rossoneri laten vallen, maar de druk blijft bij hen liggen", aldus Conte in de Gazzetta dello Sport.

Conte wil vooral dat Juventus Turijn volgend seizoen weer op het kampioenenbal actief is. "We willen op zijn minst als tweede eindigen zodat we rechtstreeks in de groepsfase zitten. Ik wil vooral mijn spelers een compliment maken want ze zijn gretig en vastberaden om iets recht te zetten na de magere voorbije jaren", besluit de ex-speler van Juve.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties