Interview Vanoppen: "Een dikke pluim voor Jacky"

Fabian Morren
| 23 reacties
Vanoppen: "Een dikke pluim voor Jacky"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot en Jacky Mathijssen gaan niet door. Patrick Vanoppen heeft veel respect voor het werk van de Limburgse trainer.

Manuel Gonzalez in Antwerpen

"Het is een straffe stoot van Jacky om ons vorig seizoen uit de degradatiezone te halen. Het is ook dankzij Jacky dat we rond Nieuwjaar Gary Kagelmacher konden verkopen", zwaait Vanoppen met lof naar Mathijssen. "Hij heeft hier elke dag met hart en ziel gestaan en beleefde dit enorm intens."

"Ik heb een grote dank voor wat hij deed en geef hem een dikke pluim voor het geleverde werk. Voor de toekomst moeten we beslissingen nemen en die zijn soms niet gemakkelijk. Jacky is een vriend en ik waardeer hem enorm. Dan is het moeilijk om zo'n beslissing te nemen."

"We willen in alle sereniteit een opvolger zoeken"
Patrick Vanoppen

"Er komt nu geen trainer bij", benadrukt Vanoppen. "We doen verder met deze mensen. We willen rustig verder werken naar volgend seizoen."

"Er waren geen extreme verschillen in onze meningen. De relatie is vertroebeld door wat in GvA verscheen. We kwamen toen tot de conclusie dat het beter was dat onze wegen scheiden."

"Het ligt niet in mijn aard om naar hier te komen en dan geen stappen te zetten. Soms zet ik al sneller stappen. We willen nu nadenken over een opvolger en dat willen we in alle sereniteit doen. Dat wordt ons echter niet gegund."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties