Jorgacevic: "Kleedkamer mag geen wiskundeles zijn"

Jorgacevic: "Kleedkamer mag geen wiskundeles zijn"
Foto: © SC

Bojan Jorgacevic krijgt zondag minstens één helft de banbliksems van de Gentse bezoekende supporters op zijn dak. De Servische doelman verruilde in november Gent voor Club en dat zijn ze nog niet vergeten bij de Buffalo's.

"Ik denk daar helemaal niet aan", zegt Jorgacevic in Het Nieuwsblad. ‘Ik heb respect voor alle supporters. Maar het meest natuurlijk voor mijn eigen fans. En dat zijn nu die van Club Brugge. Ik weet dat ik mezelf niets te verwijten heb bij mijn transfer."

Club heeft met een 1 op 6 dringend iets goed te maken. "Een nederlaag tegen Standard was geen ramp geweest, maar dan hadden we wel met een pak stress gezeten voor Gent. Nu kunnen we met gewone druk spelen.'

"De nederlaag in Kortrijk kwam misschien op het goede moment. We dachten dat Kortrijk zou beven van de angst als ze onze shirts van Club Brugge zagen. Zo werkt het niet. Het is goed dat we die les nu kregen en niet later op het seizoen. Onze kleedkamer mag geen wiskundeles zijn. We mogen niet rekenen maar moeten er elke match voor vechten."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties