PSV in extremis langs AZ

Melissa Maes
| 6 reacties

In Nederland blijft de titelstrijd enorm spannend. PSV klopte zaterdagavond AZ met 3-2. Het beslissende doelpunt viel pas diep in blessuretijd te noteren.

PSV kwam na ruim een kwartier spelen op 1-0 via Jeremain Lens. De thuisploeg wist die voorsprong niet lang vast te houden. Jozy Altidore en Roy Beerens zetten de scheve situatie nog voor de rust recht.

Diezelfde Lens van de openingstreffer maakte de partij een kwartier voor het einde opnieuw spannend door de bordjes weer in evenwicht te hangen. Pas in de blessuretijd wist Tim Matavz de wedstrijd te beslissen: 3-2.

PSV komt in het klassement op een puntje van AZ, Ajax blijft leider en kan morgen verder uitlopen als het wint tegen De Graafschap.