Interview Sollied: "Een pistool tegen je hoofd, dat is druk"

Melissa Maes
| 3 reacties
Sollied: "Een pistool tegen je hoofd, dat is druk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent gaat vanavond de strijd aan met KV Kortrijk om de derde plek in play-off 1 opnieuw te veroveren. "We wonnen al twee keer tegen hen, dus waarom niet een derde keer?"

Trond Sollied geeft aan dat hij geen druk voelt om de drie punten mee te nemen naar Gent. “Wat is druk? Druk is als ik een pistool tegen je hoofd plaats en zeg dat je een bestseller moet schrijven”, grijnst de Noorse coach.  

“We wonnen al twee keer tegen KV Kortrijk, dus waarom niet nog eens? Als we de punten halen zoals in de reguliere competitie, kan het genoeg zijn voor Europees voetbal.”

AA Gent kan opnieuw rekenen op enkele basisspelers. “César Arzo heeft getraind en hij zal spelen. Ik heb verdedigers nodig, want ik moet klaar zijn voor een ‘worst case-scenario’.  Rafinha zal weer op de bank zitten, want Mario Baric deed het verdedigend goed in Brugge. We zien nog niet de Rafinha van voor zijn blessure. Toen was hij veel steviger in de duels.”

“In vergelijking tot de voorbije weken, zitten we nu in een luxepositie. Melli en Jesper Jørgensen trainden mee, dus ook zij kunnen spelen. Ik kan me nu zelfs de weelde veroorloven om Mixx Diskerud en Hannes Van Der Bruggen uit de kern te laten”, besluit Sollied.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties