Reactie Reza: "Dit is verschrikkelijk!"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Reza: "Dit is verschrikkelijk!"
Foto: © SC

Reza speelde zaterdag voor het laatst in het shirt van Sint-Truiden. Hij vond het bijzonder jammer dat hij de club niet kon helpen het behoud te verzekeren en weet nog niet met zekerheid waar hij volgend seizoen zal spelen.

Robby Morren in Sint-Truiden

Reza was onvoldoende fit om een ganse wedstrijd te spelen maar viel halfweg de tweede helft wel in. Ook hij kon het tij niet keren en STVV verloor in eigen huis met zware 1-4 cijfers tegen Westerlo zodat de degradatie een feit is.

"Ik ben ingekomen om te proberen er toch nog iets van te maken. Het is de eerste keer dat ik een degradatie meemaak en het is verschrikkelijk. Als je PO 3 speelt, weet je wel dat de kans hierop bestaat maar in eigen huis zo verliezen en degraderen is dramatisch."

Standard
Over zijn toekomst, blijft de aanvaller voorlopig nog in het ongewisse. Vast staat wel dat hij niet bij STVV blijft. Hij kan naar Standard maar wil nog niet bevestigen of die transfer zal doorgaan.

"Dat speelt inderdaad wel maar ik ga daar nu niets lichtzinnigs over vertellen. Het is te vroeg na de wedstrijd om daar iets over te zeggen. Tijdens de komende weken zal er wel meer duidelijkheid komen", aldus Reza.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties