Reactie "Tien keer gezegd dat ze Dejaegere moesten verlengen"

"Tien keer gezegd dat ze Dejaegere moesten verlengen"
Foto: © SC

De grootste vraag in het Belgische voetbal lijkt dezer dagen waar Brecht Dejaegere naartoe trekt volgend seizoen. De jongeling weet het zelf nog niet, maar dat zijn trainer baalt dat hij hem gaat kwijtraken, mag duidelijk zijn.

Johan Walckiers in Gent

Dolgelukkig had hij moeten zijn na de 2-3 winst in het Jules Ottenstadion, maar bij Hein Vanhaezebrouck hangen er donkere wolken boven zijn ploeg. Hij dreigt zijn goudhaantje kwijt te raken. "Er klopt iets niet als je tien keer zegt dat ze die jongen een contractverlenging moeten geven en dat dan niet gebeurt", zuchtte Vanhaezebrouck als reactie op het nakende vertrek van Brecht Dejaegere.

Hij spaart zijn kritiek op het Kortrijkse bestuur dan ook niet. "Bij Kortrijk zijn er een paar mensen die op een wolk leven, maar het besef van realiteit kwijtgeraakt zijn", ging Vanhaezebrouck verder. "Dan weet je dat een mislukt seizoen heel dichtbij is. Als je ziet hoe wij elk jaar moeten vechten met ons budget. Dan heb je eindelijk een jeugdspeler die doorbreekt en dan zie je hem waarschijnlijk naar de concurrentie of een topploeg vertrekken. Dat doet pijn!"

Het overlijden van sterke man De Grijse lijkt grote gevolgen te hebben. "Men probeert om het gat op te vullen met meerdere mensen, maar dat werkt besluitloosheid in de hand. We moeten realistisch blijven en proberen werken met onze middelen en er moet sneller een duidelijk beleid komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties