Westerlo staat voor zes zeer belangrijke wedstrijden

Fabian Morren
| 6 reacties
Westerlo staat voor zes zeer belangrijke wedstrijden
Foto: © SC

Vandaag begint voor Westerlo de levensbelangrijke eindronde met de tweedeklassers. Oostende, Eupen en Waasland-Beveren willen maar wat graag promoveren.

Westerlo trekt straks naar Eupen. Meteen dus een lastige verplaatsing voor de ploeg van Jan Ceulemans. De coach van Westerlo gaf eerder al aan dat zijn team geen favoriet is voor deze eindronde.

De Kempense club verliest bij degradatie 2,5 miljoen euro tv-geld. Bovendien loopt het ook een heleboel andere inkomsten mis.

Waasland-Beveren greep vorig seizoen al maar nipt naast de promotie. Dit jaar wil het dan ook graag de stap naar eerste klasse zetten. Ook Eupen is ambitieus om snel weer op het hoogste niveau terecht te komen. Oostende lijkt de outsider.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Westerlo is favoriet. Een gokje bij BWIN op Eupen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Westerlo met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 235 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Eupen wint u 275 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties