Interview Daum: "Club Brugge is terug op het hoogste niveau"

Robby Morren
Robby Morren
| 36 reacties
Daum: "Club Brugge is terug op het hoogste niveau"
Foto: © SC

Christoph Daum is tevreden dat hij Club Brugge naar de tweede plaats kon loodsen. Volgens de coach heeft hij hierdoor meer bereikt dan wat velen hadden verwacht.

Robby Morren in Genk

“Ik denk dat we meer bereikt hebben dan de meesten hadden verwacht van Club Brugge. Ik wil mijn felicitaties overmaken aan iedereen binnen de club. We hebben veel moeilijkheden gekend maar vandaag hebben we een beetje meer geluk gehad."

Champions League
Daum is blij dat hij blauw-zwart in de voorrondes van de Champioons League heeft kunnen brengen. "Club Brugge is terug op het hoogste niveau: de Champions League. Ik hoop dat Club daar een goede indruk zal maken, net zoals Genk dat heeft gedaan."

Zware wedstrijd
De Duitse oefenmeester benadrukte dat het een zware wedstrijd was in de hoge temperatuur. "Beide teams zijn tot de limiet gegaan en wij hadden iets meer geluk. Het was moeilijk voor de spelers, zij waren helemaal leeg met dit hete weer. Het was een moeilijke en stresserende wedstrijd maar beide teams gingen voor de overwinning en hebben geprobeerd goed voetbal te spelen."

"Ik wil Mario Been feliciteren want Genk heeft een fantastisch resultaat met Genk bereikt. Ik wens hem het allerbeste toe.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties