25.000 euro voor twee tickets CL-finale

Fabian Morren
| 4 reacties
25.000 euro voor twee tickets CL-finale
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze Champions League heeft het record verbroken wat de prijs op de zwarte markt betreft. Elk jaar wordt de waarde van de Cl-finale duurder en duurder.

Manuel Gonzalez in München

De UEFA wil ons officieel geen prijzen meegeven, maar bevestigde ons officieus wel dat ze op de hoogte was van het gerucht dat iemand 25.000 (!) euro had betaald voor twee tickets.

Op het internet circuleerden al heel de maand prijzen van 2500 tot 5.000 euro voor een ticket. Zelfs de tickets waarbij je in het oude Olympiastadion on de public viewing kon gaan zien, werden vlot voor het vier - en vijfvoudige verkocht.

We kwamen heel veel Engelsen en Duitsers tegen die wanhopig op zoek waren naar een ticket. Er waren gewoon geen verkopers te bespreuen. Een Duitser had vlotjes de 12.000 euro voor zijn twee tickets: "Een finale in je eigen stadion winnen is toch het mooiste dat er is!"

Velen hadden de meest eigenaardige constructies gemaakt om de aandacht te trekken. De prijs zakte een uur voor de aanvang van de partij tot "maar" 1500 euro per ticket.

De stad kleurde sinds gisteren volledig rood-wit. De 30.000 Engelsen  vielen totaal niet op met de naar schatting 250.000 Bayern-fans. Iedereen die ook maar iets rood in zijn kast had liggen, haalde dit zaterdag boven. In de stad ging iedereen dan maar kijken op de vele terrasssen die voor de gelegenheid een groot scherm buiten hingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties