Kompany: "UEFA zou beter volgorde prioriteiten aanpassen"

Kompany: "UEFA zou beter volgorde prioriteiten aanpassen"
Foto: © SC

De boetes van de UEFA vallen niet in goede aarde bij Vincent Kompany. De kapitein van Manchester City vindt dat de voetbalbond zijn prioriteiten verkeerd legt.

Nicklas Bendtner werd bestraft om de reclame op zijn onderbroek en de Kroatische bond voor de leuzes van hun supporters. "Racistische gezangen: 80.000 euro boete. Commerciële stunt: 100.000 euro boete. De UEFA zou beter de volgorde van hun prioriteiten aanpassen, niet?", tweette Kompany. "Je vindt het als sponsor toch belangrijker om niet met racisme te worden geassocieerd, dan een beetje schade te lijden door commercieel opportunisme."


"Platini laat zich soms betrappen op onhandige opmerkingen, en wat dan te zeggen van meneer Blatter? Ik wil niet zeggen dat ze hun job slecht doen, maar..." Het is duidelijk dat Kompany zich het één en ander afvraagt over de werking van de UEFA.

De Tweet werd alvast flink bekeken en becommentarieerd. "Ik heb er met veel mensen over gesproken. Dit toont aan dat enkele racistische idioten op het EK en elders flink in de minderheid zijn", aldus nog Kompany.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties