Monrose: "Genk is een grote club"

Dennis Moonen
| 21 reacties
Monrose: "Genk is een grote club"
Foto: © SC

Steven Joseph-Monrose heeft deze namiddag zijn handtekening gezet onder een contract van vier seizoenen bij Racing Genk. De jonge Fransman heeft ambitie en wil zich meteen tonen bij de Limburgers.

In een interview aan Click Racing op de website van Racing Genk verklaart Monrose onder de indruk te zijn van zijn nieuwe club. "Telkens als ik hier speelde dan hing er een fantastische sfeer in het stadion. Dat doet iets met een speler. Ik scoorde hier zelfs nog voor Kortrijk. Genk is een topclub in België met veel goede spelers zoals Kevin De Bruyne, die nu naar Chelsea gaat."

Monrose wil zich meteen in de kijker spelen in de Cristal Arena. "Ik moet mij eerst bewijzen op training en nadien moet ik dat doortrekken naar de wedstrijden. Ik wil mij hier verder ontwikkelen om zo ook mijn plek bij de Franse beloften te behouden. Het is mijn grote droom om ooit voor Les Blues te spelen", aldus Joseph-Monrose.

De nieuwe aanwinst krijgt bij Racing het rugnummer 8. Een speciaal nummer voor Monrose. "Al sinds de jeugd speel ik met het nummer 8. Ook tijdens de titelwedstrijd in Frankrijk droeg ik dit nummer dus het heeft mij al veel geluk gebracht."

Joseph-Monrose sluit volgende maandag aan bij de groep. Hij geniet nog van een paar dagen vakantie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties