Abu: "Anderlecht zou een mooie kans zijn"

Abu: "Anderlecht zou een mooie kans zijn"
Foto: © SC

Anderlecht heeft Mohammed Abu op het oog als opvolger van Lucas Biglia. De Ghanees, die door Man City wordt uitgeleend aan het Noorse Stromgodset, werd dit weekend gescout, maar Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck zag hem niet zijn beste match spelen.

"Ik weet dat Anderlecht hier geweest is om mij te bekijken", aldus Abu in Het Nieuwsblad. "Ik hoop dat ik hen toch kon overtuigen, want na de volgende match keer ik terug naar Manchester. Daar willen ze mij in een sterkere competitie plaatsen om sneller progressie te boeken."

"Er zat ook al een Nederlandse ploeg in de tribune en er zijn Spaanse en Schotse teams geïnteresseerd, maar Anderlecht zou een mooie kans zijn. De spelers ken ik niet, maar ik weet dat het een team is dat elk jaar meedoet voor de titel en altijd lang meedraait in Europa."

Anderlecht wil de middenvelder eventueel huren van Man City, maar heeft ook nog de Noorse international Ruben Jenssen achter de hand, weet HNB. Die werd vorig jaar al gevolgd door de nieuwe trainer John Van den Brom toen hij nog bij Vitesse zat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties