Anderlecht gaat intensiever speuren in Spanje

Mathias Dumarey
| 76 reacties
Anderlecht gaat intensiever speuren in Spanje
Foto: © SC

RSC Anderlecht gaat in navolging van AA Gent en Club Brugge intensiever de Spaanse markt in de gaten houden. Steeds vaker doen er zich op het Iberisch schiereiland betaalbare opportuniteiten voor.

César Arzo en Melli bij AA Gent, Jordi Figueras en Victor Vazquez bij Club Brugge. Ook Anderlecht kon dus niet achterblijven op de Spaanse spelersmarkt. Spelers heeft de Belgische landskampioen er nog niet in beeld, maar paarswit zal in Madrid wel een scoutingcel opstarten.

Real Madrid en FC Barcelona domineren de Spaanse competitie maar de andere teams hebben heel wat financiële problemen. Nogal wat spelers worden er laattijdig betaald en durven er eieren voor hun geld kiezen. Volgens HLN wil Anderlecht hiervan profiteren. Met een scoutingcel in Madrid hoopt het snel te kunnen toeslaan wanneer er zich opportuniteiten voordoen.

De scouts zullen verder ook de opdracht krijgen te speuren naar jong talent in de B-kernen van de Spaanse clubs. Bij die B-kernen zitten soms uitstekende voetballers die in het eerste elftal niet meteen hun kans krijgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties