Kanu: "Van den Brom liever dan Jacobs"

Pieter Vierstraete
| 7 reacties
Kanu: "Van den Brom liever dan Jacobs"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

In Het Laatste Nieuws praat Kanu (24) honderduit over zijn hernieuwde levenslust en ambitie bij Anderlecht. Het vertrouwen tussen Kanu en Van den Brom lijkt groot: "Ik ben blij met de nieuwe trainer. Ik heb hem liever dan Ariël Jacobs."

Nieuwbakken Anderlecht-trainer Johan van den Brom lijkt Kanu tot één van zijn vaste waarden te rekenen. “Ik wilde van bij de start van de voorbereiding indruk maken. Daarom trainde ik tijdens mijn vakantie in Brazilië door met een persoonlijke coach."

“Ik heb mijn les geleerd”, vervolgt Kanu. “Voetballen is mijn leven en mijn job. Op een bepaald ogenblik dacht ik dat mijn verhaal bij Anderlecht over was. Maar ik kwam tot het inzicht de fout bij mij lag en niet bij de club.”

Over Van Den Brom kan Kanu geen slecht woord kwijt: “Zijn manier van motiveren, trainen en met de spelers te praten past beter bij mijn karakter dan de aanpak van Ariël Jacobs. Bovendien had ik het gevoel dat Ariël Jacobs geen groot vertrouwen in mij had en me nooit een eerlijke kans gaf."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties