Refaelov: "We dromen van de Champions League"

Tomas Taecke
| 38 reacties
Refaelov: "We dromen van de Champions League"
Foto: © SC

Lior Refaelov is één van de weinige Bruggelingen die al mocht proeven van de Champions League (Maccabi Haifa). De flankspits van blauw-zwart droomt samen met zich ploegmakkers van het kampioenenbal, maar richt zich eerst op de orde van de dag.

Tomas Taecke in Brugge

"De Champions League is een groot gebeuren, het is een fantastische ervaring voor alle spelers", wist Refaelov aan de zijde van Georges Leekens op de persconferentie. "Alle grote Europese teams nemen eraan deel. Voor de spelersgroep en staf van Club Brugge zou dit werkelijk fantastisch zijn".

"Maar vooraleer we daaraan mogen denken, moeten we eerst Kopenhagen opzij zetten. Heel veel verder dan die partij kijken we ook niet. Het is onze droom om in de Champions League aan de slag te gaan, maar daarvoor moeten we eerst en vooral voorbij Kopenhagen geraken. Als we doorstoten wacht er ons mogelijk een sterk Spaans, Duits of Italiaans team, dus we zijn er bijlange nog niet".

"Samen met de fans moeten we beter trachten te doen dan vorige week. Kopenhagen is een sterk team, het zal bijzonder lastig worden. We moeten clever en gedisciplineerd voetballen. Een tegendoelpunt incasseren zou een bijzonder slechte zaak zijn".

"Vorig seizoen zat ik vaak aan de kant met kleine blessures of speelde ik met lichte pijn. Nu ben ik helemaal fit en hoop ik ook dat dit zo blijft. De coach geeft mij bijzonder veel vertrouwen en dat is zeker niet onbelangrijk. Als we allemaal samen hard blijven werken, zal het succes wel automatisch volgen", aldus Refaelov.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties