Reactie Van Veldhoven: "Gumienny begon te compenseren"

Fabian Morren
| 120 reacties
Van Veldhoven: "Gumienny begon te compenseren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Harm Van Veldhoven kan zich wel vinden in het gelijkspel tegen Club Brugge. Minder blij is hij met ref Gumienny. "De scheidsrechter begon in het slotkwartier te compenseren."

Fabian Morren in Mechelen

“Het is een terechte uitslag. Tegen Club moet je je momenten kiezen”, weet Van Veldhoven, die niet zo tevreden was over het eerste half uur. “De ruimte tussen de linies was te groot. Er waren ook niet zo veel kansen voor rust. Na het inbrengen van twee nieuwe spelers hebben we goed gereageerd. We werden ook dreigender.”

Van Veldhoven is ook blij met de prestatie van Wannes Van Tricht. “Hij had het aanvankelijk wat moeilijk, maar hij moet ook leren. Bovendien scoorde hij een prachtig doelpunt en heeft hij toch stand gehouden tegen zowat het sterkste middenveld in België”, bejubelt de Mechelse coach zijn jonge middenvelder.

Over scheidsrechter Serge Gumienny is Van Veldhoven minder te spreken. “Hij had het volgens mij echt moeilijk in het laatste kwartier. Hij begon te compenseren. Ik dacht ook dat Refaelov bij de eerste Brugse goal de bal met de hand aflegt. In het laatste kwartier. Die duwfout op Mads Junker bij zijn kopbal? Ja, er was zeker een duw. Maar ik wist dan al dat Gumienny geen geschenken meer aan ons zou uitdelen”, lacht de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties