Messi wil de strijd met Ronaldo niet aangaan

Christophe van den Boom
| 15 reacties
Messi wil de strijd met Ronaldo niet aangaan
Foto: © SC

De Argentijn van Barcelona Lionel Messi ontkent dat hij dit seizoen de strijd wil aangaan met Cristiano Ronaldo. De twee sterspelers beginnen dit weekend aan het nieuwe seizoen in de Primera Division.

Barcelona krijgt Real Sociedad op bezoek, terwijl Real Madrid het tegen Valencia moet opnemen. De Catalanen hebben David Villa kunnen recupereren en willen de kroon heroevren, die ze vorig jaar aan hun aartsrivalen uit Madrid hebben moeten afstaan.

De strijd tussen Messi en Ronaldo om ’s werelds beste voetballer genoemd te worden, zal ook dit seizoen blijven woeden. De Argentijn benadrukt dat er geen persoonlijke vete is tussen de twee. 

“Ik heb respect voor hem, maar ik heb er geen voeling mee, zoals ik dat niet heb met veel andere voetballers. Mijn maats bij Barcelona en het Argentijnse elftal staan dichter bij mij, omdat ik ze door de jaren heen beter heb leren kennen”, verklaart Messi.

“Er was nooit een soort woede tegenover Cristiano Ronaldo. Dat is allemaal verzonnen door de media. Zij willen geloven dat er een oneindige strijd tussen ons is, maar ik spiegel me niet aan zijn prestaties en dat doet hij ook niet”, besluit El Pulgo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties