Adesanya: "Je moet je elke dag bewijzen"

Adesanya: "Je moet je elke dag bewijzen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jason Adesanya hoopt dit seizoen progressie te maken. De 19-jarige aanvaller wil de concurrentiestrijd met onder meer Kostadin Hazurov aangaan voor een plekje in de spits.

"Concurrentie heb je in elke ploeg", vertelt de sterke targetaanvaller in Het Nieuwsblad. "‘Ik besef dat ik hard moet werken en beter moet doen dan mijn concurrenten in het elftal. In deze sport moet je je elke dag bewijzen. Ik merk dat mijn niveau beter en beter wordt. Dit is mijn tweede seizoen in de A-kern. Ik weet dat ik bijgeleerd heb, maar nog moet verbeteren."

Adesanya mocht ook mee met de beloften naar Schotland. "Ik was aangenaam verrast dat trainer Johan Walem me opriep. Hij gelooft in mij. Het was mijn eerste selectie voor die ploeg, nadat ik al veel wedstrijden speelde voor jongere jeugdelftallen. Het werd een schitterende ervaring. Ik mocht in Schotland een kwartier voor affluiten Mpoku van Standard vervangen. Dolly Menga, mijn ploegmaat bij Lierse, viel een kwartier eerder in. Uniek en mooi zijn woorden die spontaan in me opkwamen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties