Reactie Mbokani over toekomst: "Geef me verbeterd contract en ik blijf"

Mbokani over toekomst: "Geef me verbeterd contract en ik blijf"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht mag zich heel dankbaar tonen dat het Dieumerci Mbokani in zijn rangen heeft. De spits toonde nog maar eens zijn goudwaarde door tegen Limassol de muur te slopen. Een inspanning zal ook nodig zijn om hem te houden.

Johan Walckiers in Anderlecht

"Ik heb mijn werk gedaan", zei Mbokani over de match. "Ik ben er om doelpunten te scoren en dat deed ik ook. Ik heb nooit getwijfeld, ik wist dat we gingen scoren. Ik dacht constant aan AZ deze week. Ik had mezelf gezegd: deze keer zal ik scoren."

Voor Mbokani betekent het bereiken van de Champions League ook een wereld van verschil. "De kansen zijn gestegen dat ik blijf. Als we geen CL gehaald hadden, was ik zeker vertrokken", vertelde de Congolees. Wat niet wil zeggen dat hij nu wel blijft. "Bij een goed bod moeten we het zeker bekijken. Nee, ik sluit Rusland niet uit. De transfermarkt blijft daar ook langer open."

En Mbokani had een onmiskenbare wenk voor het bestuur. "Ik wil samenzitten met de directie. Geef me een verbeterd contract en ik blijf." Hij wil dus de best betaalde speler worden bij Anderlecht en als u het ons vraagt, zou het bestuur daar beter eens goed over nadenken, want Dieu verdient dat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties