A'lecht stalt Chavarria opnieuw bij Kortrijk

Tomas Taecke
| 13 reacties
A'lecht stalt Chavarria opnieuw bij Kortrijk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht zal Pablo Chavarria net als vorig seizoen bij KV Kortrijk stallen. De Argentijnse vleugelspits keerde deze zomer terug naar het Astridpark waar hij andermaal niet in aanmerking kwam voor een basisplaats.

Volgens HNB kan KV Kortrijk dit seizoen opnieuw een beroep doen op Pablo Chavarria. Voor het tweede opeenvolgende seizoen zal de Argentijn bij de Kortrijkzanen ondergebracht worden.

Vooraleer Chavarria aan Kortrijk werd uitgeleend, vond hij ook een half seizoen onderdak bij Eupen. De 24-jarige Argentijn kwam vorig seizoen 37 keer in actie in competitieverband waarin hij vijf keer de weg naar het net vond. Ook in de beker kwam hij zeven keer in actie.

Anderlecht heeft dus al onderdak gevonden voor één van zijn overbodige spelers. De club zoekt nog naar een oplossing voor ander andere Veselinovic en Reynaldo. Chavarria kon ook aan de slag bij Zulte Waregem. Essevee bood Anderlecht 200 000 euro voor zijn vleugelspits, maar de speler in kwestie haalde zijn neus op voor de aartsrivaal van KVK.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties