Menez: 'Doel voor PSG blijft de titel'

Tijs Ruysschaert
| 0 reacties
Menez: 'Doel voor PSG blijft de titel'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks de slechte start van PSG, blijft Jérémy Ménez geloven in de titelkansen van de Parijzenaars. "We gaan vol voor een terugkeer aan de top", liet hij verstaan op een persconferentie.

Na vier speeldagen in de Ligue 1 voert niet PSG maar Marseille het klassement aan, met het maximum van de punten. Paris Saint-Germain prijkt op de achtste plaats, met zes op twaalf. Een teleurstellende start voor een ploeg die deze zomer de geldbeugel opentrok voor een resem topspelers, waaronder Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva, Gregory van der Wiel en Ezequiel Lavezzi.

'We kunnen ons geen misstappen meer permitteren'

Jérémy Ménez, de 25-jarige Franse aanvaller die in 2011 overkwam van AS Roma, maakt zich evenwel (nog) geen zorgen. Op een persconferentie liet hij weten dat zijn club blijft geloven in de titel. "We kunnen ons nu wel geen misstappen meer permitteren, maar de titel blijft hoe dan ook ons doel. We gaan vol voor een terugkeer aan de top."

De vleugelspits heeft ook ambities in de Champions League. "Daar ver in raken zou mooi zijn. Onze ploeg kan omgaan met de enorme druk doordat iedereen er ervaring mee heeft."

Op zoek naar beste vorm

Over zijn eigen vorm is Ménez niet tevreden. "Het EK met Frankrijk is nogal chaotisch verlopen. Maar ik voel me nu stap per stap beter worden. En ondertussen probeer ik boven alle negativiteit te staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties