Reactie Kawashima na 0 op 9: "Mogen vertrouwen niet verliezen"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Kawashima na 0 op 9: "Mogen vertrouwen niet verliezen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eiji Kawashima wil niet weten van een crisis in Luik. De doelman benadrukt dat Standard het vertrouwen niet mag verliezen en hier als ploeg door moet geraken.

Robby Morren in Luik

De -onverdiende- nederlaag tegen AA Gent kwam bijzonder hard aan in het Luikse kamp. Twee toevalstreffers van Gent en een rode kaart voor Ezekiel deden Standard de das om. Een 0 op 9 is het teleurstellende resultaat.

"We moeten erin blijven geloven, ook na deze 3 opeenvolgende nederlagen. Als we willen meestrijden voor de titel, dan mogen we het vertrouwen niet verliezen."

Samenblijven als team
De Japanse goalie maakt zich sterk dat Standard als team sterker uit deze moeilijke periode kan komen. "Als we hierdoor geraken, zal dat voor veel vertrouwen zorgen. We moeten nu zorgen dat we als team samenblijven. Ik doe sowieso elke week mijn uiterste best op het veld."

Beker
De bekercompetitie wordt nu een welgekomen afwisseling voor Standard en een manier om het vertrouwen weer op te krikken. De Rouches spelen uit bij Royal Mouscron Peruwelz. "De beker is ook een doel voor Standard. We moeten ons daar nu volop op concentreren en zorgen dat we die wedstrijd winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties