Leekens: "Moeilijke match zonder cadeaus"

Christophe van den Boom
| 14 reacties
Leekens: "Moeilijke match zonder cadeaus"
Foto: © SC

Zondag vindt het treffen tussen leider Club Brugge en AA Gent plaats. Club Brugge-trainer Georges Leekens leeft ontspannen naar de topper toe.

“AA Gent is mij niet onbekend”, opent de ex-bondscoach op de clubwebsite. “Ik heb er drie schitterende jaren gehad, maar intussen is er veel veranderd. Het spanningsveld tussen beide teams blijft bestaan. Het wordt een moeilijke match en we verwachten geen cadeaus. Gent had een mooie opsteker door de zege op Standard, maar wij wonnen ook van Cercle.”

Het blessureleed bij Club is groot, maar de club doet er alles aan om de spelers zo snel mogelijk fit te krijgen. “Ik hoop om zoveel mogelijk jongens te recupereren. Ryan Donk en Jesper Jørgensen halen de selectie, maar het is af te wachten wie de aftrap haalt. Ook Jonathan Blondel zal misschien net op tijd klaar zijn", aldus de trainer van Blauw-Zwart.

"Jesper wil heel graag spelen tegen zijn ex-team, maar ik heb hem de raad gegeven om te luisteren naar zijn lichaam. Hij trainde vandaag niet mee. Ryan trainde wel mee met de groep, maar met de handrem op", licht Mac The Knife nog toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties