Chadli: "We laten ons niet afbluffen door Ajax"

Chadli: "We laten ons niet afbluffen door Ajax"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Twente gaat vandaag op bezoek bij Ajax. De Tukkers hebben momenteel een voorsprong van zes punten op de Amsterdammers. Nacer Chadli blikt alvast met vertrouwen vooruit op de match.

"Ik denk dat het een mooie wedstrijd wordt voor de toeschouwers", zegt Chadli in Voetbal International. "Ajax heeft het thuisvoordeel, maar misschien kunnen we er ook gebruik maken door ze onder druk te zitten. De aanval is het sterke punt van Ajax, maar er liggen altijd mogelijkheden."

Twente is nog steeds zonder puntenverlies. "We hebben achttien punten uit zes wedstrijden en dus niets te verliezen. Maar we gaan natuurlijk voor de winst. Twee jaar geleden hebben we in Amsterdam de titel weggegeven. Dat is een les voor ons geweest, we laten ons niet meer zo snel afbluffen."

Chadli vormt momenteel een schitterende tandem met de Servische aanvaller Dusan Tadic. "Tadic is zeker belangrijk. Ik ga goed met hem om, binnen en buiten het veld. Ik heb een speciale band met hem. Ik had die automatismen vorig jaar niet, zoals een jaar eerder wel met Bryan Ruiz en Theo Janssen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties