Reactie Peeters: "Niet afgeweken van mijn visie"

Tomas Taecke
| 11 reacties
Peeters: "Niet afgeweken van mijn visie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alle mensen die met Cercle Brugge begaan zijn, slaakten zaterdag een collectieve zucht van opluchting. Dat deed ook Bob Peeters, die na acht wedstrijden zonder zege eindelijk de eerste driepunter van het seizoen mocht vieren.

Tomas Taecke in Brugge

De ontlading in het Jan Breydelstadion was enorm toen Rudy diep in de blessuretijd Cercle naar een verdiende eerste seizoenszege schoot. Groen-zwart speelde Charleroi van de mat en mocht na een late winner alsnog juichen. Bob Peeters reageerde even fier als opgelucht na de eerste driepunter voor zijn team.

"We zijn natuurlijk ontzettend blij met deze eerste zege. Zeker door de manier waarop die werd behaald", opende Peeters de persconferentie. "We hebben Charleroi vanaf de eerste minuut naar de keel gegrepen en heel veel druk uitgeoefend. Balvaardige jongens zoals Badibanga of Kage zijn quasi nooit bij de bal geweest".

"Enkel een doelpunt scoren lukte niet, ondanks de vele mooie kansen. Gelukkig viel de 1-0 dan toch in de blessuretijd. Ik ben bijzonder fier, zeker door de druk die er voor de wedstrijd was. Elke dag worden pagina's over Cercle volgeschreven. Zoals wij vandaag hebben gespeeld, moeten we zeker niet aan de degradatie denken".

"Wat er ook geschreven of gezegd werd, ik dacht er nooit aan om van mijn visie af te wijken. Vandaag werden we eindelijk beloond nadat we dominant voetbal hebben gebracht. Hopelijk kunnen we dit nu voortzetten. Wie weet zit er ook nog iets in de pijplijn en krijgen we er nog een extra speler bij (Gudjohnsen nvdr.)".

"Ik wil ook de supporters bedanken. Het is mooi dat ze achter Cercle staan, maar ook bijzonder dat ze een coach die één op 24 haalt zijn blijven steunen. De steun die ik van de Cercle-familie heb gehad, geeft mij veel moed voor de toekomst", aldus Bob Peeters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties