Coach Benfica: "We kunnen winnen van Barça"

Koen Schaaphok
| 3 reacties
Coach Benfica: "We kunnen winnen van Barça"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benfica-trainer Jorge Jesus ziet het Champions League- duel tussen de Portugezen en FC Barcelona met vertrouwen tegemoet. "In het voetbal zijn er geen onoverwinnelijke teams", klinkt het in Portugal.

De Portugese coach beseft echter wel dat om Barça te verslaan, aardig tegen een balletje kunnen trappen niet genoeg is. "Wij moeten een goede dag hebben en zij een slechte. Dan is het mogelijk om te winnen", aldus de Benfica-trainer tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel. "Iedereen houdt van verrassingen", vervolgt de coach. "Vorig seizoen hebben we tweemaal gelijkgespeeld tegen Manchester United. Uiteindelijk gingen wij door naar de volgende ronde en zij niet. In het voetbal zijn geen teams die onoverwinnelijk zijn."

Jesus onderschat de totale autoriteit van FC Barcelona in de groep niet. “Het is duidelijk dat FC Barcelona de groepsfavoriet is, maar de andere ploegen zijn erg aan elkaar gewaagd." Benfica speelde het eerste duel gelijk tegen Celtic (0-0). Barcelona won in eigen huis van Spartak Moskou (3-2).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties