Groep F: BATE pakt maximum na verrassende winst tegen Bayern

BATE Borisov heeft voor de verrassing van de avond gezorgd in de Champions League. De Wit-Russen klopten Bayern München met 3-1. Enkele jaren geleden schakelden ze Anderlecht nog uit in de voorrondes van de CL.

BATE kwam in de eerste helft op voorsprong na een goal van Pavlov. Bayern maakte weinig klaar in Wit-Rusland en na de rust maakte Rodionov de 2-0. Bayern kon even voor tijd nog de spanning terug in de wedstrijd brengen via Ribéry.

Maar in de absolute slotfase zette Bressan de 3-1 op het bord en was de wedstrijd helemaal gelopen. BATE heeft nog het maximum van de punten na twee wedstrijden en is de verrassende leider.

Valencia sterker dan Lille

Lille heeft ook zijn tweede wedstrijd in de groepsfase van de Champions League verloren. De Fransen gingen met 2-0 onderuit tegen Valencia. Jonas scoorde beide doelpunten en zo heeft Valencia nu drie punten.