"Het loopt goed af met Waasland-Beveren"

Fabian Morren
| 0 reacties
"Het loopt goed af met Waasland-Beveren"
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Kristof Lardenoit gelooft heilig in het behoud van Waasland-Beveren. Dan zal de club wel beter moeten doen dan de 5-2-nederlaag, het voorbije weekend tegen OH Leuven.

"Na de vijf op negen van de voorbije weken liep het toch even wat minder", weet Lardenoit in Sport/Voetbalmagazine. "In de beker ging het ook al even wat moeizamer, maar toch heb ik het gevoel dat er stilaan een ploeg staat. We hadden stiekem gehoopt op iets meer punten, maar het is duidelijk dat we in de maand september weerbaarder zijn geworden. Sinds de kern eind augustus completer werd gemaakt, gaat het de goeie kant uit."

Lardenoit was er al bij toen SK Beveren nog in eerste klasse speelde. "Ik heb het gevoel dat het door de afslanking tot zestien moeilijker is geworden om je in eerste klasse te handhaven. Het niveau is gestegen. Dat zie je ook aan de prestaties van de Belgische topploegen, vooral in de Europa League dan. Die houden Europees beter stand. In de competitie is het moeilijker.We weten zelf dat het een strijd tot de laatste speeldag zal zijn. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed zal aflopen", aldus de verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties