Analyse Doelpunten en overzicht Oost-Vlaanderen (06)

Gentil Dossche
Doelpunten en overzicht Oost-Vlaanderen (06)

Het was al lang geleden maar dit weekend viel er geen enkele dubbel te noteren bij de 26 gescoorde doelpunten, zodat er nog steeds geen echte aftekening zichtbaar is.

6:Van den Nieuwenbriel (Melsele), Verbraeken (Sint-Gillis-Waas) 5: Van Impe (RC Lebbeke), Van Peteghem (Merelbeke) 4: Blanckaert (Merelbeke), De Keukeleire en Martens (Lovendegem), Smet (Melsele), Van Osselaer (Sint-Gillis-Waas) 3: Broeckaert, Jacobs en Van Damme (Zelzate), D’Haemers (Lovendegem), Erkoç (SK Lebbeke), Putteman (RC Lebbeke), Unver (Laarne-Kalken), Van der Beck (Geraardsbergen), Vertonghen (Kruibeke) 2: Cools en De Wannemaeker (Geraardsbergen), De Blander en De Rouck (Voorde), P. De Pauw (RC Lebbeke), S. De Smet en Kesteloot (Dikkelvenne), Erdogan (Zelzate), Haentjens en Mertens (RC Wetteren), Maes (Lovendegem), Melkebeke (Merelbeke), Pieters (Kruibeke), Stobbelaar (Kemzeke), Straetman (Opstal), Van der Bruggen en Vertonghen (SK Lebbeke). 1: 50 spelers.

Wedstrijden:Tegen de gang van het spel in kwam Rapide Lebbeke op achterstand maar knokte terug. Een onnodige fout op het einde bood Zelzate de 3 punten op een schoteltje. Erdogan 0-1, Jacobs 0-2, Wauters 1-2, S. De Pauw 2-2, Cox 2-3

Leider Merelbeke speelde met vuur toen vergeten werd de score uit te diepen. Bezoeker Dikkelvenne nam de tweede helft voor zijn rekening maar afwerken zat er niet in. Van Peteghem 1-0, De Rudder 2-0.

Na het verlies van vorige week wou Lovendegem zo snel mogelijk de draad terug oppakken en Kruibeke was al na een paar minuten kind van de rekening. Maes 0-1, De Keukeleire 0-2, Martens 0-3

Midden de 2de helft had Melsele een dubbele voorsprong bij Geraardsbergen maar de thuisploeg kwam langszij. Met een late treffer pakten de bezoekers de volle buit. Van den Nieuwenbriel 0-1, Baert 0-2, Van der Beck 1-2, Heereman 2-2, Smet 2-3

Sint-Gillis-Waaskreeg de betere kansen en toen de ploeg op voorsprong klom had SK Lebbeke onvoldoende in huis om het tij te keren. Verbraeken 1-0

RC Wetteren-Kwatrecht kreeg rode lantaarn Opstal over de vloer maar zag de bezoekers op voorsprong klimmen. Direct na de pauze zette de thuisploeg orde op zaken en aan het uur was de buit aan boord. Munaron 0-1, Haentjens 1-1, Blanckaert 2-1

Laarne-Kalkenbegon sterk aan de match en opende de score vrij snel. In dolle 5 minuten toonde Bambrugge het echte strijdershart waar ze al een tijd naar zochten. Unver 1-0, Arnolis 1-1, Porrez 1-2, Goossens 1-3, Van Herreweghe 2-3

Voordebouwde meer voorzichtigheid in en trok naar Kemzeke met het doel de nederlagenreeks te stoppen. De thuisploeg kon een achterstand wegwerken en beide ploegen pakten een punt. De Blander 0-1, B. Maes 1-1

Rangschikking:Merelbeke 16pt. Lovendegem, Melsele 15pt. St-Gillis-Waas, RC Lebbeke, Zelzate, RC Wetteren 12pt. Laarne-Kalken, Dikkelvenne 7pt. Geraardsbergen, SK Lebbeke, Kruibeke 6pt. Bambrugge 5pt. Voorde 4pt. Kemzeke 2pt. Opstal 1pt.

ZaterdagKemzeke – Geraardsbergen (19u30), Melsele - RC Wetteren (20u). Zondag (15u) Dikkelvenne – Laarne-Kalken, Opstal - Sint-Gillis-Waas, SK Lebbeke – Kruibeke, Voorde – Bambrugge, Zelzate – Merelbeke. Lovendegem – RC Lebbeke (17u).

Foutje gezien? Contacteer Gentil Dossche via gentil@telenet.be of op 0499-767.499