Bacca: "Veel gepraat met Falcao"

Koen Schaaphok
| 30 reacties
Bacca: "Veel gepraat met Falcao"
Foto: © SC

Momenteel bevindt Carlos Bacca, goudhaantje van Club Brugge, zich in Colombia met de nationale ploeg voor de interlands tegen Paraguay en Kameroen. Bacca traint samen met zijn idool: sterspeler Radamel Falcao van Atletico Madrid.

Hoe groot de adoratie van de Brugse topschutter voor zijn landgenoot is blijkt achteraf opnieuw. “Ik zat samen met Falcao op het vliegtuig vanuit Madrid naar Bogota. We hebben veel gepraat. Het was voor mij een hele eer. Falcao zal altijd een voorbeeld voor mij zijn. Ik schaam me niet om een foto of een handtekening van hem te vragen”, aldus Bacca aan Het Nieuwsblad. De Colombiaan zit voor de tweede keer in zijn loopbaan bij de nationale selectie. Twee jaar geleden luisterde hij zijn debuut tegen Bolivia op met een fraai doelpunt.

Radamel Falcao reageerde verrast op de adoratie door Bacca. “Ik wist niet dat ik zo populair was bij hem. Bacca is zijn naam aan het maken in Europa en is een zeer aangenaam persoon.”

Blauw-zwart in Colombia

Dévy Rigaux, begeleider van de Spaanstaligen bij Club, vertrok samen met Bacca naar Colombia. Club hoopt zo om Bacca in optimale omstandigheden weer beschikbaar te hebben voor de competitiematch tegen OHL op zaterdag 20 oktober.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties