'Chelsea bereid 60 miljoen te betalen voor Falcao'

Koen Schaaphok
| 12 reacties
'Chelsea bereid 60 miljoen te betalen voor Falcao'
Foto: © SC

Chelsea-eigenaar Roman Abramovich zou wederom bereid zijn om diep in de buidel te tasten voor het Colombiaanse fenomeen Radamel Falcao van Atlético Madrid. De steenrijke Rus zou zelfs de vraagprijs op tafel willen leggen. Een bedrag van maar liefst zestig miljoen euro.

Het is Chelsea duidelijk menens. Ondanks de uitingen van het bestuur van Atlético Madrid dat Falcao ook na de winterstop nog voor de Madrilenen zal spelen, willen de Blues hem deze winter nog overnemen. Volgens de Daily Mail heeft Abramovich laten weten dat het hem niet kan schelen hoe, maar dat Falcao zo snel mogelijk de overstap naar Londen maakt.

Engeland

Het wringt bij Chelsea al een tijdje dat als het om pure spitsen gaat, alleen Fernando Torres in aanmerking komt voor die positie. Ze willen daarom graag een spits erbij die, als Torres weer eens even droog staat, vlot de weg naar de netten vindt. Wie anders dan het Colombiaanse fenomeen Falcao? De spits vertelde onlangs zelf in de media dat hij graag op een dag in Engeland zou willen spelen. De Colombiaan staat momenteel op acht goals in Spanje en wist eerder dit seizoen beslag te leggen op de Europese Supercup met Atlético Madrid. Hij scoorde toen een hattrick tegen … Chelsea.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties