Dos Santos: "Verwachten ons aan warm welkom"

Christophe van den Boom
| 1 reacties
Dos Santos: "Verwachten ons aan warm welkom"
Foto: © SC

Moeskroen staat voor de moeilijke verplaatsing naar Oostende. Al kunnen ze goede moed putten uit hun overwinning tegen Sint-Truiden vorige week. Die match wonnen ze met 3-1. Maar buitenshuis hebben ze dit seizoen nog niet gewonnen.

“Het zou goed zijn om ook een eerste overwinning buitenshuis te boeken”, bevestigt Arnaud Dos Santos in La Dernière Heure. “Maar Oostende bevindt zich op onze hoogte in het algemeen klassement. Dus we kunnen ons aan een warm welkom verwachten…”

Oostende is op dit moment de ploeg in vorm en heeft veel vertrouwen. “Het is een ploeg die goed draait op het moment. Ze willen voetballen en zullen zich zeker niet zomaar gewonnen geven. Kijk maar naar de 3-2 winst tegen Aalst. Het werd 0-2, maar ze waren uiteindelijk nog in staat om terug te keren.”

De wedstrijd in het slot beslissen is geen sterk punt van Moeskroen. Maar ze bezitten wel de kwaliteiten om op zoek te gaan naar de eerste overwinning buitenshuis. “En daarnaast, Oostende is minder sterk dan onze vorige twee tegenstanders, Sint-Truiden en Westerlo, zelfs al zijn het andere omstandigheden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties