Kapitein Delorge moet jongelingen voor zich dulden in rangorde

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Kapitein Delorge moet jongelingen voor zich dulden in rangorde
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Kapitein Peter Delorge lijkt zijn basisplaats kwijt te zijn bij STVV. Trainer Guide Brepoels koos de voorbije wedstrijden voor Guy Defour en Mathias Schils op het middenveld. Beide spelers zijn blij dat ze nu de kansen krijgen. Annys staat geblesseerd langs de kant.

“Mathias is de man met het loopvermogen, die zorgt voor balrecuperatie. Ik moet de voetballende oplossingen proberen te vinden”, aldus Dufour in Het Belang van Limburg. Tegen Moeskroen stond de middenvelder aan de kant. “Misschien wilde de trainer me wakker schudden in Moeskroen. Ik sukkelde al een tijdje met mijn vorm. Het moest beter. Tegen Wezet was het voor de rust ook niet veel soeps, maar nadien voelde ik me opperbest. Met Mathias Schils klikt het uitstekend.”

Schils is blij dat de trainer voor hem kiest. “Ik merk dat Brepoels voluit in me gelooft. Dat kan ik niet ontkennen. Hopelijk blijft de trainer me de volgende weken gebruiken in zijn tactische plannen, maar als dat niet zo is, dan ga ik niet lopen zagen”, besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties