Sollied: "Messoudi naar het ziekenhuis

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Sollied: "Messoudi naar het ziekenhuis
Foto: © SC

Mohamed Messoudi zal zaterdag niet spelen tegen zijn ex-club Kortrijk. Hij werd vrijdag afgevoerd naar het ziekenhuis met problemen aan de appendix. Dat maakte Trond Sollied bekend op de persconferentie. Sollied weerde ook Rafinha uit de selectie: "Niet goed genoeg."

Sander De Graeve in Gent

Meer informatie over de toestand van Messoudi werd niet gegeven. De middenvelder zit alvast zeker niet in de kern in de wedstrijd tegen Kortrijk op zaterdagavond. Messoudi gaf in een interview deze week nog aan erg uit te kijken naar deze wedstrijd. Verder ontbreken Arbitman, Vanderbruggen, Thijs en Corstjens nog steeds bij Gent. Details over hun toestand werden ook niet vrijgegeven.

Rafinha is er ook niet bij. Over de niet-selectie van de Braziliaanse rechtsback wou Sollied wel kort iets kwijt: “Niet goed genoeg.” Verder zit ook Eriksson niet in de selectie, de spits heeft volgens Sollied nog tijd nodig om zich aan te passen aan het Belgisch voetbal: “Je moet fair zijn tegenover nieuwe spelers en hen tijd gunnen.”

Op de vraag of de spelers die mee waren naar de interlands vermoeid zijn, antwoordde Sollied met een kwinkslag: “Moe? Als spelers in oktober al moe zijn, gaan ze beter naar een rusthuis.”

Verder had Sollied het over de voorbereiding voor de wedstrijd van zaterdag tegen Kortrijk: “Het is een moeilijke ploeg, we kennen elkaar ook goed. Kortrijk heeft zijn kern ook grotendeels behouden. Op hoeveel punten we moeten halen om de voeling met de top niet te verliezen wil ik niet ingaan. Rekenen moeten ze op de beurs maar doen. Als we ons normale spel spelen, hebben we een kans om te winnen.”

De kern van Gent: Boeckx, Cendros, Gecov, Nahayo, Melli, Brüls, Mboyo, Remacle, N'Diaye, Arzo, Maes, Skarabot, De Smet, Soumahoro, Wallace, Raman, Conté, Padt, Foket.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties