Reactie Been: "Een paar jongens zaten op hun tandvlees"

Fabian Morren
| 8 reacties
Been: "Een paar jongens zaten op hun tandvlees"
Foto: © SC

Geen nieuwe overwinning voor Genk. De Limburgers gaven de zege in het slot nog weg. "Dit is uiteraard heel sneu", reageert coach Mario Been.

Fabian Morren in Kortrijk

"In de tweede helft zaten we niet zo fris. Voor rust gaven we niets weg en in de tweede helft kwamen we op 0-1. Maar met nog drie minuten te spelen wordt het nog 1-1. Normaal moet je de wedstrijd dan in het slot gooien. Dat is natuurlijk heel vervelend. De frisheid ontbrak. Op het middenveld zaten een paar jongens op hun tandvlees", aldus Been.

De Nederlandse coach wachtte wel lang vooraleer hij ingreep op het middenveld. "Ik stond klaar om Hubert te brengen voor Gorius, maar toen viel de goal. Bovendien is het niet makkelijk om in te vallen in zo'n wedstrijd."

Ondanks alles blijft Been wel een zeer tevreden coach. "Het zijn veel zware wedstrijden nu. Dat we steeds zo sterk presteren is uniek. De ingesteldheid van het team is uitstekend", prijst de trainer zijn team.

"Of ik nu mensen zal laten rusten? Standard is nu de belangrijkste wedstrijd. Ook de competitie is belangrijk voor ons. Hopelijk kunnen we er woensdag opnieuw een mooie pot van maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties