Juventus en Inter falen niet

Sam Soetaers
| 11 reacties

Het verschil tussen Juventus en Inter blijft vier punten. Juventus won zijn wedstrijd van Catania en Inter haalde het van Bologna.

Juve kon net voor het uur het verschil maken bij Catania. Het was Arturo Vidal die de Oude Dame op weg zette naar de winst. Catania eindigde de match nog met een man minder na een rode kaart voor Marchese.

Inter won zijn match van Bologna, meteen de zevende zege op rij. Verdediger Andrea Ranocchia opende na 27 minuten de score op een vrije trap van Esteban Cambiasso.

Acht minuten na rust zette Milito de 0-2 op het bord op aangeven van Palacio. Nicolò Cherubin deed de thuisploeg weer hopen met de aansluitingstreffer. En opnieuw op een assist van Palacio legde Cambiasso met een stiftbal de 1-3 eindstand vast.