Reactie Ojo boos: "Ik mis de winnaarsmentaliteit"

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
Ojo boos: "Ik mis de winnaarsmentaliteit"
Foto: © SC

Funso Ojo was boos na de nederlaag tegen OH Leuven. Het verlies kwam bij hem hard aan en Ojo spaarde de kritiek op sommige ploegmaats niet.

Robby Morren in Antwerpen

"We gingen de rust in met een goed gevoel maar we slikken doelpunten door persoonlijke fouten en die goal van Van Goethem... ach, die jongen maakt wellicht nooit nog zo'n doelpunt", sakkerde Ojo.

"Deze nederlaag is een klap. 1 op 12 is gewoon veel te weinig. Het leek alsof niet alle spelers dezelfde doelstelling voor ogen hebben. Ik heb in de kleedkamer mijn mening gezegd over bepaalde zaken en dit werd geaccepteerd."

Nederlandse bluf
"Ik mis de Nederlandse bluf, ik mis de winnaarsmentaliteit die er wel was bij mijn vorige club. Tegen OHL hadden we eigenlijk punten moeten pakken. Het probleem is dat we te weinig scoren, misschien moeten we daar maar eens meer op gaan trainen", zo had de middenvelder een tip voor zijn coach.

Woensdag moet Beerschot punten gaan rapen tegen het noodlijdende Cercle. "Tegen Cercle moeten we voetballen zoals we dat tegen OHL in de eerste helft deden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties