Reactie Buysse: "Verloren van onszelf"

Tomas Taecke
| 10 reacties
Buysse: "Verloren van onszelf"
Foto: © SC

Bart Buysse stak na de zwakke beurt tegen Lokeren de hand in eigen boezem. "Dit hebben we onszelf aangedaan", wist de linksachter die zichzelf ook verantwoordelijk achtte voor het tweede tegendoelpunt.

Tomas Taecke in Brugge

"We hebben het onszelf aangedaan", vertelde Buysse ons na de wedstrijd in de mixed zone. "We namen een bijzonder zwakke start en gaven veel te veel ruimte prijs. Echt veel kansen hebben we achterin nochtans niet weggegeven".

"Bij het tweede tegendoelpunt ga ikzelf in de fout. Ik glijd uit en kon me niet meer herstellen. Na de pauze gingen we gretig van start maar dan scoort Lokeren op een diefje een derde keer".

"Met de steun van het publiek gingen we nog vol voor een punt, maar dat is niet meer gelukt. De derde goal van Tchité werd dan ook nog eens -waarschijnlijk onterecht- afgekeurd".

"Na vandaag puurden we inderdaad slechts twee punten uit vier matchen. Toch staan we nog steeds bovenaan en hebben we de ambitie om PO1 vanuit een gunstige positie aan te vatten. Er is geen man overboord, woensdag volgt er een nieuwe wedstrijd. Het programma is zwaar, maar na vandaag is het niet slecht dat er snel een volgende partij volgt", aldus Bart Buysse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties