Reactie Bourabia: "Trainer maakte een winnende keuze"

Bourabia: "Trainer maakte een winnende keuze"
Foto: © SC

Rachid Bourabia scoorde twee keer tegen Club Brugge. En als de middenvelder er twee maakt, wint Lierse ook. Hij deed dat eerder dit seizoen immers ook al tegen Cercle Brugge: "Misschien moet ik in Brugge ergens gaan spelen", lachte hij.

Johan Walckiers in Lier

Lierse feestte na de zege tegen Club Brugge. Begrijpelijk ook na de immense druk die de laatste weken door het bestuur op de spelers en de coach werd gelegd. "Dit is de match die we nodig hadden", aldus Bourabia. "Tegen grote clubs is er meestal minder druk. Niet omdat we niet willen winnen, maar omdat het niet verwacht wordt. Deze match kwam op het juiste moment. Het was een goeie wedstrijd om ons te herlanceren."

Zijn eerste doelpunt was een beauty van buiten de zestien. "Zij maken 1-0 bij hun eerste kans. Dat deed pijn, maar gelukkig konden we snel tegenscoren. Ja, een mooie van mij. Ik heb er eigenlijk niet bij nagedacht. Ik stond goed geplaatst en haalde gewoon uit. Op Cercle maakte ik er ook al twee en wonnen we ook. Misschien moet ik ergens in Brugge gaan spelen", zei hij nog met een knipoog.

Lierse pakte drie belangrijke punten ook. Met ongeveer dezelfde ploeg die ook in het begin van het seizoen resultaten neerzette. "De coach is terug naar de basis gegaan. Naar de ploeg die punten pakte in het begin van het seizoen. Een winnende keuze!", besloot Bourabia.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties