Jordan Lukaku straks ook naar Engeland?

Mathias Dumarey
| 30 reacties
Jordan Lukaku straks ook naar Engeland?
Foto: © SC

De NextGen Series-wedstrijden zijn dan wel een positieve ervaring voor de jonge Anderlecht-talenten, paars- wit dreigt zo ook zijn talent op vroege leeftijd kwijt te spelen. Zo staat Jordan Lukaku in de belangstelling van... WBA, de club van zijn broer.

Scouts van West Bromwich Albion zaten net zoals andere clubs in de tribune van Anderlecht om de NextGen-Series-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur te volgen. De Engelsen scoutten er Jordan Lukaku en ze denken eraan om hem te herenigen met zijn broer Romelu op The Hawthorns.

Jordan Lukaku viel uit de lucht toen hij het gerucht over de interesse van de Engelsen hoorde. "Echt? Maar eerlijk, die scouts interesseren me niet. Als ze mij willen bekijken, doen ze maar. Ik wil in de eerste plaats doorbreken bij Anderlecht", klinkt het bij de jongste Lukaku in LDH.

Lukaku is nog maar net hersteld na een blessure en mocht tegen Tottenham zijn terugkeer vieren. De kans bestaat dat hij weer zal opgeroepen voor het A-team nu Olivier Deschacht een tijdje in de lappenmand zal liggen. Vorig jaar deed Lukaku ook al mee in drie wedstrijden van het A-elftal. Hij heeft bij Anderlecht nog een contract tot het einde van dit seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties