Club Brugge zet Leekens op straat

Christophe van den Boom
| 336 reacties
Club Brugge zet Leekens op straat
Foto: © SC

Georges Leekens is geen trainer meer van Club Brugge. Na het verlies tegen Zulte-Waregem vanavond heeft het bestuur beslist om de coach aan de deur te zetten. Beloftencoach Philippe Clement neemt het roer over tot er een nieuwe hoofdtrainer aangesteld wordt.

Club Brugge kon vanavond in het Jan Breydel-stadion niet winnen van Zulte-Waregem en blijft zo met een 2 op 18 achter. Het verlies is er een teveel en dat moet de coach ontgelden. Georges Leekens is op de keien gezet. Ook zijn assistent Rudy Verkempinck is ontslagen.

Na de wedstrijd tegen Lierse van vorige woensdag liet het bestuur al uitschijnen dat het voor Leekens voorbij zou zijn bij een nieuwe nederlaag. Enkele dagen later is het zover. Na de nederlaag tegen Zulte Waregem riep het bestuur een spoedberaad bijeen en daar werd beslist om de trainer te ontslaan.

Op het moment dat onze redactie de reactie van de oefenmeester online plaatste, was Leekens nog trainer. Intussen is zijn verhaal afgelopen. Club Brugge moet nu op zoek naar een vervanger voor de voormalige bondscoach. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties