Topvoetballers en hun auto's

Fabian Morren
| 0 reacties
Topvoetballers en hun auto's
Foto: © SC

In deze blogpost gaan we eens kijken in welke bolides de sterren van het hedendaagse voetbal zich bewegen buiten het veld. Zien we de snelheid van Ronaldo terug in zijn wagenpark? Rijd Dirk Kuyt een auto die net zo bescheiden is als de speler zelf?

Wat rijden de voetbalsterren? Ronaldo heeft uiteraard de beschikking over een uitgebreid wagenpark en de ster van Real Madrid wisselt bovendien regelmatig de laatste trendy supercar in voor een andere. In februari van dit jaar kocht de Portugese voetballer nog een Lamborghini Aventador LP700-4 in mat zwart. Zijn Ferrari 599 GTO staat ook nog steeds in de garage.

Lionel Messi
De spil van FC Barcelona en al jaren achtereen geroemd als de beste speler van het jaar heeft in vergelijking met andere spelers van zijn kaliber een bescheiden auto collectie. Daartussen zitten natuurlijk wel enkele juweeltjes. De Doge charger SRT8 heeft ongeveer dezelfde versnelling als de balkunstenaar zelf. Zijn Maseratti Granturismo mag er ook zijn maar de topper van zijn collectie is de auto uit iedere jongensdroom de Ferrari Spyder f430. Rood natuurlijk.

Manchester United spits
Wayne Rooney heeft ook geen goedkope smaak en rijdt blijkbaar niet graag opeenvolgende dagen in dezelfde auto. Zijn wagenpark bestaat uit meer dan 20 auto's. Toppers uit de collectie zijn de Bentley Continental GT en de Lamborghini Gallardo Spyder. Een exclusieve Mercedes CLK DTM AMG is inmiddels verkocht.

Nederlands werkpaard
Van Dirk Kuyt zou je verwachten dat hij aankomt op de training in een Land Rover maar de fitte spits rijdt tegenwoordig in een Audi R8 supercar maar heeft ook een Aston Martin Rapide in bezit. Kijk naar de auto's op Autoscout24, misschien is een auto zoals van de sterren van het voetbal iets voor jou is. Met een beetje geluk tik je een zo goed als nieuwe supercar- maar natuurlijk zijn er ook auto's voor de gewoon mens te koop!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties