Peseiro: "Kunnen van Man United winnen"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Peseiro: "Kunnen van Man United winnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Braga neemt het vanavond op tegen Manchester United in de vierde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. Twee weken terug maakten de Portugezen het United op Old Trafford bijzonder lastig en dat schept vertrouwen.

José Peseiro, de coach van Sporting Braga, kijkt met vertrouwen uit naar de wedstrijd tegen Manchester United. Hij zet zijn mannen dan ook op scherp. "Ik verwacht van hen de hele wedstrijd volledige concentratie. We moeten wat balbezit hebben, maar we moeten ook niet te veel aan de aanval denken. We moeten er niet aan denken dat we United kapot kunnen spelen, maar we hebben in de vorige wedstrijd gezien dat we ze flink wat problemen kunnen bezorgen. Het belangrijkste wordt de omschakeling van verdediging naar aanval", aldus Peseiro op de website van de UEFA.

Peseiro beseft dat Manchester United zal aantreden met een topelftal, ongeacht welke wijzigingen er in hun elftal ook zullen zijn. "Ze hebben meer dan één uitstekende speler voor elke positie. Als United wint, zijn ze door naar de volgende ronde. Deze wedstrijd zal moeilijker zijn dan de eerste. Maar als we rustig en kalm blijven, kunnen we deze wedstrijd echt wel winnen", besluit de Braga-trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties