Reactie Bakenga: "Nu ben ik in vorm"

Tomas Taecke
| 18 reacties
Bakenga: "Nu ben ik in vorm"
Foto: © SC

Mushaga Bakenga tekende tegen de Buffalo's zijn vierde doelpunt in drie wedstrijden aan. De Noorse huurling weet dat hij nu wél in goede doen is, maar was één van de weinige Cercle-spelers die achteraf kon toegeven dat de teamprestatie eigenlijk echt niet zo verbluffend was.

Tomas Taecke in Brugge

Voor 'Moussa' Bakenga wou het geruime tijd niet lukken. Na een mislukte start bij blauw-zwart stalde Club de Noorse aanvaller bij buur Cercle, maar ook daar kwam de spits aanvankelijk niet tot scoren. Tijdens het laatste drieluik tegen Bergen, Beerschot en AA Gent vond Bakenga wel plots vier keer de weg naar het net.

"Nu ben ik wel in vorm", lacht de Noor in een gesprek met onze redactie. "Het is mijn job om te scoren, daarvoor ben ik naar hier gekomen".

"Ik heb een beetje dubbel gevoel bij dit gelijkspel. Het is zeker en vast mooi dat we terugkeren, maar de manier waarop we twee doelpunten weggeven was een beetje schrijnend. Voor de rust was de mentaliteit enorm slecht, maar dan is het wel mooi dat we nog een punt meepakken".

"Tegen Genk verwacht ik volgende week een gelijkaardige wedstrijd. Onder de nieuwe coach moeten we ons aanpassen en dat vraagt wat tijd. We geloven er wel keihard in. Hij heeft ons al heel wat goeie dingen bijgebracht", aldus Mushaga Bakenga.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties