Kruibeke wint nu ook in Geraardsbergen

Gentil Dossche
| 0 reacties
Kruibeke wint nu ook in Geraardsbergen
Foto: © SC

Lukt het thuis niet voor Kruibeke, op verplaatsing des te meer. Nog voor de rust keek een onmondig Geraardsbergen tegen een dubbele achterstand aan en bleek te zwak om alsnog de bakens te verzetten.

Al van bij de start namen de bezoekers het heft in handen en de thuisploeg moest passen. Na een snelle collectieve aanval aan het kwartier had Roy Penneman een knappe assist in huis en Nick Pieters kende geen genade. Zelfde scenario iets na het halfuur en nu was het Ilian Smolders die Pieters op weg zette naar zijn 2de treffer.

Ook na de koffie bleek Geraardsbergen niet in staat de bezoekers onder druk te zetten. Tom Praet had zelfs de rustigste middag uit zijn carrière als doelman. Smolders vergat de voorsprong uit te diepen maar Pieter Van de Manacker kende geen genade. Ook de eerredder was de thuisploeg niet gegund want Kevin De Belder veegde een knal van Koen Heereman van de lijn in de slotseconden.

Geraardsbergen trekt zaterdag naar Rapide Lebbeke en Kruibeke is zondag gastheer voor RC Wetteren-Kwatrecht.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Waegeman, De Grauwe (81’ De Vuyst), De Wannemaeker, Heereman, Van Slembrouck, Kasami (46’ Schoukens), Hinderdael, Vleminckx (61’ De Smet), Cools, Vanderbeck.

KJV Kruibeke: Praet, Van Koevorden, Noeninckx, De Bondt, Verstraeten (82’ Quisse), Smolders (76’ De Belder), Vertonghen, Van de Manacker, Penneman, Segers, Pieters (75’ Van Hoyweghen).

Doelpunten: 13’ en 36’ Pieters 0-1 en 0-2, 73’ Van de Manacker 0-3.

Gele kaarten: Kasami, Heereman, Verstraeten, De Bondt. Scheidsrechter: Jurgen Van Gulck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties