Van Loo: "Ik heb heel diep gezeten"

Van Loo: "Ik heb heel diep gezeten"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Anthony Van Loo kon tegen Zulte Waregem eindelijk een mindere periode afsluiten. De flankverdediger van KV Mechelen sukkelde immers met de vorm en ging daardoor aan zichzelf twijfelen.

Tegen Zulte Waregem haalde hij weer een goed niveau. "Het was de eerste keer dit seizoen dat ik met een tevreden gevoel terug naar huis kon keren. In de matchen daarvoor bleef ik maar worstelen met mijn vorm, en dat was best frustrerend. Na Zulte Waregem was ik echt opgelucht. Ik vind nog altijd dat ik beter zou moeten kunnen, maar ik heb wel aan mezelf bewezen dat ik het nog steeds kan", aldus Van Loo in GvA.

De verdediger liep een zware knieblessure op en moest hard vechten om terug te komen. "Mentaal heb ik heel diep gezeten. Ik ben heel kritisch voor mezelf en het was niet prettig om steeds weer te beseffen dat ik vroeger veel beter speelde. Op het veld kon je zien dat ik met een vertrouwensprobleem stond te voetballen. Om dat echt op te lossen en terug te groeien naar mijn allerbeste niveau, heb ik gewoon matchritme nodig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties