Lukaku vloert Mignolet

Sam Soetaers
| 1 reacties

Manchester United maakte op eigen veld een achterstand goed tegen Queen Park Rangers. Romelu Lukaku haalde het met West Brom van Simon Mignolet met Sunderland.

Harry Redknapp, de nieuwe manager van QPR, keek aandachtig op de tribune toe hij zijn team na 52 minuten spelen op voorsprong klom. Kieron Dyer zette de bal voor en via de voeten van doelman Lindegaard kwam het leer voor de voeten van Mackie, die niet miste. De thuisploeg leek niet aangeslagen en na het uur stond het alweer gelijk. Evans scoorde de gelijkmaker en vier minuten later stond Man. United op voorsprong via een goal van Fletcher. In de 72ste minuut legde invaller Javier Hernández de 3-1 eindstand vast.

West Brom won bij Sunderland met 2-4. Bij de rust stonden de bezoekers op een 0-2 voorsprong. Gera opende de score en na een flater van Mignolet kon Long de 0-2 binnentikken. Zeventien minuten voor tijd zorgde Gardner voor opnieuw wat spanning. Al werd die spanning negen minuten voor tijd weggenomen door een strafschopdoelpunt van de ingevallen Lukaku. Nog was het niet gedaan want Sessegnon scoorde de aansluitingstreffer. Lukaku trof nog de paal maar de Rode Duivel lag wel aan de basis van de goal van Fortune die meteen voor de 2-4 eindstand zorgde.